Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Tο γλέντι και οι ξέφρενοι χοροί της Αμαρυλλίς στα "Σπιτάκια"

Κυριακή μεσημέρι στα «ΣΠΙΤΑΚΙΑ» στο Γκάζι, η Αμαρυλλίς τα «έδωσε» όλα διασκεδάζοντας με τον Δημήτρη Κοντολάζο και τον Πέτρο Ίμβριο.


Η Αμαρυλλίς το διασκέδασε με την ψυχή της. Χόρεψε όρθια, τραγούδησε, γλέντησε στα «ΣΠΙΤΑΚΙΑ» και οι εικόνες με την τραγουδίστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί σε τρελά κέφια αποδεικνύουν το πόσο καλά πέρασε. Μαζί με την παρέα της, τον στενό της συνεργάτη και μετρ των επιτυχιών Ηλία Φίλλιπου,  τον σύντροφο της επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα αλλά και την ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου, την Κυριακή το μεσημέρι, βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα στο απόλυτο διασκεδαστήριο της νεολαίας στο Γκάζι, όπου ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλέστης, κατάφερε να κάνει την διαφορά στην νυχτερινή Αθήνα μαζί με το Δημήτρη  Κοντολάζο, τον Πέτρο Ίμβριο και το επιτελείο τους!


Η Αμαρυλλίς, έχοντας ακούσει όλο αυτό που συμβαίνει στα «Σπιτάκια» με τον κόσμο να γίνεται μια μεγάλη παρέα, θέλησε να το ζήσει και live! Κάτι που συνέβη στο έπακρον αφού την στιγμή που ο Πέτρος Ίμβριος ερμήνευσε το νέο του σουξέ δια χειρός του Ηλία Φιλίππου «Καλά που Ήρθες»,  η τραγουδίστρια σηκώθηκε όρθια και λικνίστηκε στους ρυθμούς του πιο dance τσιφτετελιού μαζί με τις φίλες της. Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Πέτρου Ίμβριου, ανέβηκε στην πίστα όπου ερμηνεύοντας τις «Διαταγές» της προκαλώντας μεγάλο χαμό και εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...