Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Νίκος Γεώργας: Ο Έλληνας Frank Sinatra στο χειμερινό Sirocco's 2, στην καρδιά της Γλυφάδας

Το χειμερινό Sirocco's 2, στην καρδιά της Γλυφάδας,  έχει τη συνταγή για τον πετυχημένο συνδυασμό της άριστης αισθητικής του χώρου και του άψογου σέρβις. Έχει το μυστικό χρόνια τώρα  για να διασκεδάζει ο κόσμος!


Μέσα σε ένα περιβάλλον, όπου η ποιότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, φιλοξενούνται επιλεγμένα μουσικά ακούσματα για το κοινό που συχνάζει στο Sirocco's αλλά και για εκείνους που ψάχνουν μια αφορμή  να το γνωρίσουν.

Την παραμονή της  25ης  Μαρτίου θα ανέβει στο stage του Sirocco's 2 o Νίκος  Γεώργας.  Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2010, όταν κέρδισε την πρώτη θέση στο talent show "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".


Ο  Έλληνας Frank Sinatra, που μας καθήλωσε με τη φωνή και την ευαισθησία του, με το ήθος και την ευγένειά του, σ'ένα πολύωρο πρόγραμμα

αφιερωμένο στους φίλους των νοτίων προαστίων . Θα τον απολαύσουμε σε ερμηνείες Elvis Presley, Frank Sinatra, Luciano Pavarotti  αλλά και Ελλήνων δημιουργών,  βάζοντας τη σφραγίδα της δικής του ερμηνείας, που όλοι αγαπήσαμε και θυμόμαστε...
Ο ερμηνευτής, δημιουργός  και συγγραφέας Νίκος Γεώργας μαζί μας για μία και μόνο εμφάνιση.
Σας περιμένουμε!


Δευτέρα 24 Μαρτίου
Siroocco's  2
Κωνσταντινουπόλεως 8
(Μπιφτεκούπολη) Γλυφάδα
έναρξη στις 22.00

Είσοδος με ένα ποτό 15.00 Ευρώ
Μπουκάλι 80.00 Ευρώ 4-6 άτομα.
Κρατήσεις απαραίτητες: 210 894 1790.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...