Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μεγάλα Ντέρτια για τον Λεονάρντο

Ντέρτια ; Κάθε άλλο για τον Λεονάρντο που μετά την επιτυχία της κυκλοφορίας του νέου single ¨Εγώ είμαι αυτός¨ θα εμφανίζεται κάθε Τρίτη στο Derti street Bar στη Γλυφάδα μαζί με τον Γιάννη Κρητικό.

Λαϊκές επιτυχίες και κρητικά τραγούδια δίνουν άλλο χαρακτήρα στη νυχτερινή διασκέδαση, με την ¨υπογραφή και τη σφραγίδα¨ του  Derti street Bar που πλέον έχει αποδείξει ότι εγγυάται την έξοδό μας.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και ηθοποιός ξεκινά τις εμφανίσεις του την Τρίτη 30 Ιουλίου και κάθε Τρίτη σε ένα πρόγραμμα έκπληξη , καθώς θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες  και τα σουξέ του φετινού καλοκαιριού μαζί με όλα τα κρητικά τραγούδια που ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση .

Η νυχτερινή έξοδος και φέτος έχει μεταφερθεί για τα καλά στην παραλία και ειδικά στην περιοχή της Γλυφάδας. Πολλές οι προτάσεις , αλλά κάθε Τρίτη τη διασκέδαση την προσφέρει το Derti και μόνο το Derti.

Ένα δυναμικό ξεκίνημα  για τον Λεονάρντο , που εκτός από την επιτυχία ¨Εγώ είμαι αυτός¨ που μεταδίδεται ήδη από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και το video clip με τη συμμετοχή της Μαρίας Κορινθίου, ξεκινά εμφανίσεις σε χώρους που γνωρίζουν καλά τι θα πει νυχτερινή έξοδος και διασκέδαση. Και δεν είναι η πρώτη του φορά , έχοντας ξεκινήσει χρόνια τώρα , συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου που έκαναν περιοδεία στο εξωτερικό , καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο και ήταν επόμενο τα πρώτα του βήματα να τα κάνει εκεί.  Γνώριζε όμως καλά ως Έλληνας ότι η ¨καρδία¨ της νυχτερινής διασκέδασης χτυπά πιο δυνατά στην Ελλάδα.

Γιάννης Κρητικός – Λεονάρντο      Κάθε Τρίτη

Derti street Bar   Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα,   τηλέφωνο 2108941181

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...