Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια!

Πρεμιέρα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 23:00

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, για να γίνει ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων. 

Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις.

Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σε όλους τους τομείς, από το μενού και το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας και τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού. Είναι έτοιμος να φορέσει τη στολή του και να μοιραστεί μερικές από τις πιο πρωτότυπες και πρακτικές συνταγές του. Θα αποδείξει πως ακόμη και η πιο αδιέξοδη κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί με πολύ σκληρή δουλειά και φαντασία.

Στον δρόμο προς την επιτυχία, ο Έκτορας Μποτρίνι θα συναντήσει διάφορες προκλήσεις: Ιδιότροποι ιδιοκτήτες, αργόσχολοι σεφ και αντιδραστικοί σερβιτόροι, θα πάρουν μία γερή δόση από το καυστικό χιούμορ και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να σωθούν!

Όλες οι συνταγές της εκπομπής θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Efialtis.

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, επιστρέφει με νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...