Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

«ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ»: Καινούριο τραγούδι για τον Πέτρο Ίμβριο

Σε συνεργασία με τον Ηλία Φιλίππου.


«Καλά που ήρθες κι έχω αλλάξει» τραγουδά ο Πέτρος Ίμβριος και το αφιερώνει όχι σε μία, ούτε σε δύο, αλλά σε τρεις γυναίκες!

Στη σύζυγό του και τις δυο κόρες τους, αλλά και γενικότερα στον έρωτα που αναστατώνει και αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων…

«Καλά που ήρθες κι έχω αλλάξει,

το χθες μου έχω πετάξει από την πρώτη μας βραδιά…»

Με έναν άμεσο στίχο, από το μετρ του είδους, Ηλία Φιλίππου και έντονα κεφάτη διάθεση, με έθνικ στοιχεία στη μουσική, που υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής, αλλά και με την ενορχήστρωση του Γ.Φατούρου, το καινούριο τραγούδι του Πέτρου Ίμβριου, μας ανεβάζει τη ψυχολογία στα ύψη, σε μια εποχή που το έχουμε ιδιαίτερα ανάγκη.

Ο Πέτρος Ίμβριος έχει έρθει ακόμα πιο κοντά στο κοινό, με την φετινή του επιλογή να συνεργαστεί με τον επιχειρηματία Γιώργο Πλέστη στα «Σπιτάκια». Έχοντας αφουγκραστεί την ανάγκη του κοινού για επιστροφή στην παρεϊστικη διασκέδαση, αποφάσισαν μαζί με το Δημήτρη Κοντολάζο και την Ευδοκία να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που συναντάμε συνήθως σε μεγάλες πίστες. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε αφού τα «Σπιτάκια» είναι ασφυκτικά γεμάτα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.

Ο Γιώργος Πλέστης υπογράφει την παραγωγή του καινούριου τραγουδιού, ενώ παρέα με τους δημιουργούς βρίσκονται ήδη στη διαδικασία δημιουργίας νέων τραγουδιών για ένα ολοκληρωμένο  cd single.

Απολαύστε το ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ
στο ακόλουθο link:
http://www.youtube.com/watch?v=VvqD9Fyk-lU&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...