Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Χριστίνα Μαραγκόζη: "Ένωσε" την φωνή της με Κοντολάζο, Ίμβριο,Ευδοκία και "έσπασε" τα "Σπιτάκια"

Δημήτρης Κοντολάζος, Πέτρος Ίμβριος, Ευδοκία αλλά και εκατοντάδες κόσμου αποθέωσαν κυριολεκτικά την μεγάλη μας λαική τραγουδίστρια.


Παρέα με φίλες της μόνο έκανε η νυχτερινή εξόρμηση η Χριστίνα Μαραγκόζη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό λείπει αισθητά από τις νυχτερινές πίστες, βρέθηκε στα «Σπιτάκια» στο Γκάζι για να τιμήσει τους συναδέλφους της, Δημήτρη Κοντολάζο, Πέτρο Ίμβριο και Ευδοκία. 


Μαζί της οι γνωστές δημοσιογράφοι και καλές της φίλες, Σπυριδούλα Κάμπου και Σπυριδούλα Τριάντου. Στην θέα της και στο καλώς όρισμα από το μικρόφωνο  του Δημήτρη Κοντολάζο, ο κόσμος ξεσηκώθηκε, ζητώντας της να τραγουδήσει.


Αν και η δημοφιλής λαική τραγουδίστρια δεν το συνηθίζει αυτό στις εξόδους της, η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο θερμή που δεν μπορούσε να τους χαλάσει το χατήρι.

Ερμήνευσε δυο μεγάλες τις επιτυχίες, με το κατάμεστο από κόσμο μαγαζί να τη χειροκροτεί, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλέστης να την ραίνει με λουλούδια και ο Δημήτρης Κοντολάζος όρθιος να «υποκλίνεται» στην μεγάλη της φωνή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...