Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Το «λουκούλλειο γεύμα» και τα δώρα του Πανταζή στο fan club του!


Την ευκαιρία να περάσουνε μια ολόκληρη βραδιά μαζί του, χάρισε ο Λευτέρης Πανταζής, σε τυχερούς θαυμαστές του σε ένα δείπνο που διοργάνωσε για εκείνους στο "ΆΜΜΟΣ".


Είκοσι άτομα που επιλέχτηκαν από χιλιάδες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό που είχε θέσει ο δημοφιλής τραγουδιστής, απαντώντας σωστά στην ερώτηση για το πώς λέγεται ο νέος του δίσκος «Ξαναγύρισες εεε;», το γλέντησαν με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. 

 
Το δείπνο της γιορτινής συνάντησης έγινε στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΑΜΜΟΣ» στην παραλιακή,  όπου ο Λευτέρης τους είχε διοργανώσει ένα λουκούλλειο γεύμα.


Φάγανε, ήπιανε, συζήτησαν για αρκετή ώρα, τους έκανε δώρα μπλουζάκια αλλά και το νέο του cd, διασκεδάσανε υπό τους ήχους της ρεμπέτικης κομπανίας, ενώ στην συνέχεια τους προσκάλεσε να τον απολαύσουν live και στο Frangelico Upper Class  όπου εμφανίζεται!


Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπε η κόρη του Κωνσταντίνα, ενώ του ευχήθηκαν τα καλύτερα και οι επώνυμοι φίλοι του, όπως η Νίνα Λοτσάρη και η Σόφη Πασχάλη που βρέθηκαν να συνδιασκεδάζουν στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΆΜΜΟΣ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...