Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ: «ΜΥΘΟΣ»

Mε μία διασκευή επανέρχεται λίγο πριν το τέλος του 2013 ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ. Μετά το « ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ» και « ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑ», ο «ΜΥΘΟΣ» σε στίχους και μουσική του Κώστα Μπίγαλη και επιμέλεια διασκευής του Άγγελου Σαρόγλου έρχεται να ξεσηκώσει και πάλι. Το νέο digital single κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Music Factory entertainment.


Η ηχογράφηση και το mastering έγινε στα studio της music factory entertainment από τον Άγγελο Σαρόγλου ενώ η φωτογράφηση έγινε από τον Ηλία Καπετανάκη – kimilio Photography team. Η Music Factory entertainment είναι η νέα δισκογραφική στέγη του Κυριάκου Παπαηλία. 

Έπειτα από μια πετυχημένη πορεία και την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο "πρώτη φορα" ακολούθησε η επόμενη με τίτλο "Σαν το ρεύμα" όπου είχε τη χαρά να τραγουδήσει και τραγούδια που του έγραψε ο αγαπημένος του φίλος Χρήστος Δάντης και ξεχώρισαν τα τραγούδια "Αυτό το καλοκαίρι", "Άντε Γεια", "Χτύπα λοιπόν", "Αν μ' αγαπάς", ακολούθησε η τρίτη δισκογραφία του με γενικό τίτλο "Αξίζεις Πολλά", η τέταρτη με τίτλο “Κύριάκος Παπαηλίας", η πέμπτη με τίτλο "live + 5" O «ΜΥΘΟΣ», περιλαμβάνεται στην 6η προσωπική δουλειά του Κυριάκου με τίτλο «ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ». Ο Κυριάκος έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Γονίδη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Εκείνος κ Εκείνος, Στέλιος Διονυσίου, Άντζυ Σαμίου, Λάμπη Λιβιεράτο, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργο Λεμπέση, Κώστα Δόξα, Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση και πολλούς άλλους.

Αυτή τη περίοδο ο Κυριάκος Παπαηλίας ηγείται του καλλιτεχνικού σχήματος στο PREMIERA στο ΒΟΛΟ . Δείτε το βίντεο του «Μύθου» στο κανάλι της music factory entertainment https://www.youtube.com/watch?v=TSO3Yy7APnk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...