Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Το ζειμπέκικο της Ματθίλδης Μαγγίρα στο VOX

 
Σε νούμερο 1 στέκι αυθεντικού γλεντιού και γνήσιας διασκέδασης έχει αναδειχτεί το VOX όπου κράτησε και αυτό το τριήμερο την πρώτη θέση στην προτίμηση του κόσμου και των επωνύμων φέρνοντας τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα όπου διασκέδασε με την παρέα της και η οποία δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει ζειμπέκικο. Εκτός όμως από τους χορούς στην πίστα η Ματθίλδη Μαγγίρα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το “Τhis is a man's world” όπου και καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες που διασκέδαζαν! Στο VOX βρέθηκε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου όπου απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


 Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Χολίδης, η Χρύσπα και η Κατερίνα Στικούδη με το κέφι και τη ζωντάνια τους ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά το κοινό σε ένα κατάμεστο μαγαζί και το παρέσυραν σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι το πρωί.


Ένα «δυνατό» και «νεανικό» σχήμα, μια  δοκιμασμένη συνταγή και ένα  πρόγραμμα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση υπόσχεται την καλύτερη επιλογή στη νυχτερινή Αθήνα με νύχτες διασκέδασης μέχρι τελικής πτώσης!

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...