Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Δυναμικό δισκογραφικό comeback για Αδαμαντίδη-Τερλέγκα που κάνουν θρίαμβο στα ΑΣΤΡΑ!


Γλέντησαν λουκούλεια την επιτυχία τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Βασίλης Τερλέγκας.
Τα νέα τραγούδια του Θέμη Αδαμαντίδη μόλις κυκλοφόρησαν ενώ σε λίγες μέρες αναμένουμε και νέο ζειμπέικο από το Βασίλη Τερλέγκα! Δεν είναι τυχαίο που το νυχτερινό κέντρο ΆΣΤΡΑ live έφερε τα πάνω κάτω στην νυχτερινή διασκέδαση, αφού έχει τους καλύτερους στο είδος τους.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Βασίλης Τερλέγκας απόδειξαν ότι είναι η ισχύς εν τη ενώσει προκαλώντας κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο το αδιαχώρητο στο ΑΣΤΡΑ στην οδό Λιοσίων. Οι δυο μεγάλοι τραγουδιστές όμως επιφυλάσσουν μια ακόμη μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές τους. Πολλά νέα λαικά τραγούδια που θα γίνουν αναμφισβήτητα μεγάλα σουξέ. 

Ήδη στα ραδιόφωνα κυριαρχεί η νέα ερωτική μπαλάντα του Θέμη Αδαμαντίδη «Στην καρδιά» με την υπογραφή του Ανδρέα Κομπόση, ενώ αναμένεται σε λίγες μέρες και ένα ζειμπέκικο φωτιά από τον Βασίλη Τερλέγκα που το υπογράφει η στιχουργός την οποία εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια Μαίρη Κουφανδριοπούλου!!!

Πρόσφατα όλη η ομάδα του ΑΣΤΡΑ μαζί με τον επιχειρηματία του Χρήστο Αγγελόπουλο, γιόρτασαν την επιτυχία με ένα λουκούλειο γεύμα στο Bowling Center στο Πειραιά,όπου στην παρέα τους προστέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...