Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Στα backstage της αφίσας για την πρεμιέρα Τερλέγκα-Αδαμαντίδη στα «ΑΣΤΡΑ live»!


Δυο μεγάλα «ΑΣΤΡΑ» του πενταγράμμου ενώνουν τις δυνάμεις τους και από σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου υπόσχονται να σας στέλνουν κάθε βράδυ στα «ΑΣΤΡΑ» της διασκέδασης!

Η διασκέδαση είναι γένους αρσενικού και απέκτησε και όνομα. «ΑΣΤΡΑ live» ένας ολοκαίνουργιος, ανανεωμένος χώρος στην οδό Λιοσιών 325! Δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου για πρώτη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρόταση διασκέδασης που δεν έχει ξανα υπάρξει στα νυχτερινά δρώμενα.

Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος επιχειρηματίας στο χώρο της διασκέδασης, ο Χρήστος Αγγελόπουλος, ήταν αυτός που πρώτος πίστεψε αυτό το πάντρεμα και στην συνέχεια προχώρησε στην υλοποίηση του.

Ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Θέμης Αδαμαντίδης, ή ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Βασίλης Τερλέγκας στο απόλυτο καθαρόαιμο λαικό σχήμα του φετινού χειμώνα, υπόσχονται να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό.

Έχοντας στο πλευρό τους την εντυπωσιακή φωνή Έλενα Μπάση, τον Κρητικό λυράρη Νίκο Ευαγγελάκη αλλά και ένα επιτελείο νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών, υπό την μουσική επίβλεψη του γνωστού μαέστρου Γιάννη Κουρκουμέλλη, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα διασκέδασης συγκλονιστικό. Πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου…και για κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...