Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Το Teatro Music Hall ανοίγει τις πύλες του απο μέσα Οκτωβρίου

Αυτή είναι η αφίσα του φετινού σχήματος Πάολα - Παντελίδης - Τάμτα - STAN. Αποκλειστικά στο Newspistol!!!  Υποδέχεται την Πάολα  και τον Παντελή Παντελίδη. Μαζί τους η Τάμτα και ο STAN. Ύστερα από την πετυχημένη συνεργασία τους τον χειμώνα  που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της Αθήνας  η πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα έρχεται στο TEATRO με δόσεις ανανέωσης και πολλές εκπλήξεις.

Η  Πάολα  με δύο νέα κομμάτια απο  το καλοκαίρι ( " Κράτα με " - " Τελειωμένες Καταστάσεις" )  να είναι στην κορυφή των πωλήσεων και να σκαρφαλώνει καθημερινά όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό airplay , επιστρέφει στο TEATRO Music Hall για ακόμη μια σεζόν σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τον Παντελή Παντελίδη που αγαπήθηκε απο το κοινό και έφτασε στην κορυφή κρατώντας πολύ χαμηλό προφίλ.

Ο Παντελής Παντελίδης με νέο δίσκο στο ενεργητικό του απο τον Οκτώβριο υπόσχεται νύχτες αλκοολικές με κέφι και διασκέδαση μέχρι πρωίας. Μαζί τους δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες με κομμάτια που έχουν αγαπηθεί απο το κοινό. Η Τάμτα που είναι το fashion icon της νυχτερινής ζωής όλα αυτά τα χρόνια και ο STAN που αγαπήθηκε απο την νεολαία και προσφέρει ένα μοναδικό σόου πάνω στην σκηνή. Η συνεργασία τους αναμένεται με ενδιαφέρον !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...