Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Κουρκούλης: Η κρίση στην σχέση του με την Κελεκίδου και το παιδικό παραμύθι που γράφει!

Με την διευθύντρια του Radio Diva Σπυριδούλα Κάμπου και τον ιδιοκτήτη του Radio Diva Πάνο Μελλά!

Επιστρέφοντας δυναμικά και κάνοντας την «Ανατροπή» με το ολοκαίνουργιο του τραγούδι, ο Νίκος Κουρκούλης καλεσμένος της  διευθύντριας του RADIO DIVA Σπυριδούλας Κάμπου και της ραδιοφωνικής της εκπομπής «DIVA STARS», έκανε την «ανατροπή» με αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε για την ζωή του και σίγουρα θα συζητηθούν. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έφτασε στα στούντιο του Radio Diva ευδιάθετος, υπέγραψε αυτόγραφα στις θαυμάστριες του, ενώ εξομολογήθηκε δημόσια τα νέα του επαγγελματικά επιχειρηματικά βήματα, το παιδικό παραμύθι που έχει γράψει αλλά και το τι πραγματικά συμβαίνει στο γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου. Πάρτε μια μικρή γεύση από τα όσα είπε:

Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με κάτι άλλο επιχειρηματικά εκτός  από το τραγούδι, δεδομένου και ότι το επάγγελμα σου περνάει σοβαρή κρίση

Έχω μπει εδώ και πάρα πολύ καιρό σε ένα τέτοιο τρυπάκι, σε μια σκέψη ότι η δουλειά μας από πλευράς ωραρίου, γιατί δουλεύουμε δύο φορές την εβδομάδα το πολύ, μου αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο που πρέπει να καλύψω. Την υπόλοιπη εβδομάδα, τους υπόλοιπους μήνες, δεν μπορείς να κάθεσαι έτσι άπραγος. Και από τη στιγμή που γεννιούνται και δημιουργούνται πράγματα και καταστάσεις, μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου με επιχειρηματικά βήματα, του είδους του όχι κάτι τρομερό, δεν κάνεις κινήσεις μεγάλες απότομα γιατί είναι δύσκολο αυτό και επικίνδυνο. Έτσι τον τελευταίο καιρό με την ομάδα των συνεργατών μου, γιατί πάντα με ομάδα λειτουργώ, δεν είμαι παρτάκιας, έχουμε κάνει ένα άνοιγμα στον χώρο της εστίασης

Τη ζηλεύεις την  Κέλλυ;

Εντάξει, δεν είμαι και τύπος  του ζηλεύω και φτάνω καμία  φορά στα όρια του να με θεωρεί ο  άλλος και αναίσθητο. Η ζήλια  υπάρχει στις περιπτώσεις που ο σύντροφός σου, δεν σου δείχνει την αναμενόμενη ή αυτή που θέλεις προσοχή, τότε λες τι γίνεται; Για ποιον λόγο; Αλλά είναι σκέψεις στιγμιαίες αυτές. Αν αυτές κρατάνε καιρό, τότε μπαίνει ένα μικρόβιο, το οποίο δεν είναι μικρόβιο ζήλιας, αλλά το να ζητάς να βρεις το γιατί υπάρχει αυτή η διάθεση και αυτή η συμπεριφορά. Εμείς με την Κέλλυ περάσαμε φάσεις διάφορες φάσεις αλλά τα καταφέραμε γιατί είμαστε δυνατοί χαρακτήρες! Αλλά δεν θα σου πω ότι ζηλεύω τον άλλον που κοιτάει όπως έχει ντυθεί στη πίστα η Κέλλυ! Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Τουλάχιστον, κάνουμε μια δουλειά που και οι δύο ξέρουμε τι γίνεται. Δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Αλλά εντάξει, είναι ωραίο να νιώθεις το ενδιαφέρον του άλλου. Είναι σημαντικό αυτό.

Έχει υπάρξει σοβαρή κρίση στο γάμο σας με την Κέλλυ;

Εντάξει όλα ισορροπημένα δεν είναι. Κρίση υπάρχει σε όλα τα ζευγάρι  πιστεύω, αλλιώς μέσα από τις δοκιμασίες δεν βγαίνεις και πιο δυνατός. Τη μια θα είσαι κάπως εσύ, την άλλη θα είναι κάπως ο άλλος. Η Κέλλυ έχει πιο δύσκολο ρόλο από εμένα. Πρέπει να ισσοροπήσει ανάμεσα στον εαυτό της, στην δουλειά της, στην ανατροφή του παιδιού μας, την οικογένεια… Ο ρόλος του πατέρα είναι πιο συνοδευτικός…Περάσαμε φάσεις, οι οποίες ήταν δύσκολες και εγώ έπρεπε να είμαι πιο παρόν σε κάποια θέματα, αλλά λόγω των δικών μου επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούσα ή δεν το καταλάβαινα ότι έπρεπε να είμαι περισσότερο δίπλα της.
Κάποια στιγμή το κατάλαβα φυσικά. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Από την στιγμή που συνεχίζουμε να είμαστε μαζί, αυτό είναι το πιο σημαντικό… Δεν είμαστε χώρια. Αυτή είναι η απάντηση στο ότι μπορείς να περνάς μια κρίση αλλά αν υπάρχει αγάπη μπορείς να ξεπερνάς το καθετί δύσκολο. Αυτό μετράει στην ουσία.

Με την υποκριτική θα ήθελες να ασχοληθείς, γιατί το «έχεις»…
Λοιπόν άκου να δεις τι γίνεται. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γράφω ένα σενάριο, γράφω στίχους και ένα παραμύθι για παιδιά. Και πιο συγκεκριμένα είναι μια μέθοδος μουσικής για παιδιά. Σε συνδυασμό με το παραμύθι μαθαίνουν να ανακαλύπτουν και να διδάσκονται την μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...