Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

FRANGELICO UPPER CLASS με Γιαννιά

Μία συνεργασία που θα εκπλήξει τη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός.

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης και ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς έδωσαν τα χέρια!

Η φιλία τους και η επιτυχημένη συνεργασία τους επί σειρά ετών υπήρξε ο καταλύτης ώστε ο Γιώργος Γιαννιάς να επιλέξει την συγκεκριμένη συνεργασία.

Επιπλέον, η σταθερά ανοδική πορεία που πραγματοποιεί ο καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια οδήγησαν τον επιχειρηματία στην απόφαση να επενδύσει σε αυτή τη συνεργασία, παρά τη δύσκολη για όλους περίοδο λόγω οικονομικής κρίσης.

Έτσι, μετά από σειρά συζητήσεων, και ενώ στο τραπέζι έπεσαν πολλές προτάσεις αποφασίστηκε να δημιουργήσουν έναν καινούργιο χώρο στην παραλιακή, το FRANGELICO UPPER CLASS.

Πρόκειται για το γνωστό σε όλους και επί σειρά ετών αγαπημένο στέκι διασκέδασης, το FRANGELICO, το οποίο έχουν οραματιστεί να μεταμορφώσουν σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με ότι πιο σύγχρονο σε ήχο και φωτισμό.

Μάλιστα, ο στόχος είναι διττός καθώς εκτός από την ριζική ανακαίνιση του χώρου θέλουν να παρουσιάσουν μια καινούρια πρόταση διασκέδασης σε σχέση με τα προγράμματα που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος χώρος.

Ο Γιώργος Γιαννιάς διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Με μεγάλες επιτυχίες στις αποσκευές του και με την καθολική αποδοχή ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, αποτελεί πόλο έλξης του κοινού.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Άνοδο και έχοντας αναρρώσει πλήρως μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, βρίσκεται στην καλύτερη διάθεση για να χαρίσει νύχτες μοναδικού κεφιού.

Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τις δικές του πινελιές στη μεταμόρφωση του χώρου, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα καθώς και το τι ακριβώς θα παρουσιάσουν στο νέο πλέον χώρο, το FRANGELICO UPPER CLASS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...