Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Και ο Χρήστος Δάντης στον ΑΝΩΒΟΛΙΟ

Με φανατικούς φίλους της κουζίνας του, επώνυμους  και μη, ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ
είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής του.

Πρόσφατα ακόμα  μία επώνυμη παρέα γεύτηκε  τα εντυπωσιακά πιάτα και έμεινε ενθουσιασμένη με την ποιότητα του φαγητού αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών του.

Καλεσμένος  του Δημήτρη και της Άντας Λαδά ήταν ο Χρήστος Δάντης με τον παραγωγό του Ηλία Μπενέτο. Σε ένα σύντομο διάλειμμα από το στούντιο όπου βρίσκονται αυτή την εποχή για τα καινούρια τραγούδια που ετοιμάζει ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε στο Δάσος Χαϊδαρίου για να απολαύσει τις διάσημες πλέον γεύσεις του ΑΝΩΒΟΛΙΟΥ.
Ο Δημήτρης Λαδάς  επέλεξε για την εκλεκτή παρέα  το «τρένο», την ιδιαίτερα μεγάλη πιατέλα κρεατικών, ένα πιάτο  που προκάλεσε την έκπληξη λόγο του μεγέθους του, των καλεσμένων.


Την Πέμπτη 4 Απριλίου ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ παρουσιάζει μια μοναδική βραδιά γαστρονομίας και οινογνωσίας.  Με μεγάλη φροντίδα οι ιδιοκτήτες έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού για να συνοδεύσει τα κρασιά Σκούρα που θα σας ξετρελάνει! Αναλυτικά το μενού είναι το ακόλουθο:

ΑΚΡΕΣ λευκό 2012 συνοδεύεται με μικρό ντάκο
ΑΚΡΕΣ ροζέ 2012 με πράσινη σαλάτα με σως από εσπεριδοειδή
ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΣΚΟΥΡΑ 2012 με φλογέρα από παραδοσιακό  φύλλο γεμισμένη με κοτόπουλο  και τυριά
΄Και το ΠΟΡΤΕΣ 2010 ΜΕΡΛΟΤ συνοδεύει ένα σπέσιαλ πιάτο, το βουνίσιο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ με πουρέ καρότου και ψητή ντομάτα.
Και φυσικά για  το φινάλε κέρασμα το γλυκό Ανωβολιός.

Το μενού  κοστίζει 20 ευρώ το άτομο με το κρασί.

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...