Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Παρέλαση διασήμων από το ROMEO +

Σταθερή αξία το ROMEO + αποτέλεσε το καλοκαιρινό στέκι των επωνύμων που προτίμησαν την ησυχία της Αθήνας την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.
Έτσι, ο Γιώργος Μαζωνάκης ξέκλεψε λίγες ώρες από τις εντατικές του πρόβες για ναβρεθεί για 2η φορά φέτος το καλοκαίρι στο δημοφιλές νυχτερινό κέντρο. Έτσι, οι τυχεροί της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σε μια σειρά από τραγούδια που ερμήνευσε παρέα με τον καλό του φίλο Χρήστο Χολίδη.

Στο ROMEO + βρέθηκε και ο Νίκος Βουρλιώτης, που όχι μόνο τραγούδησε αλλά έκανε και μαθήματα rap στο Χρήστο Χολίδη, γεγονός που διασκέδασε όχι μόνο το κοινό αλλά και τους ίδιους!

Ακόμα το παρών έδωσαν ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Θάνος Τζάνης και ο rapper BO που δε δίστασαν να πάρουν το μικρόφωνο και να ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες τους.

Ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας δίνουν κάθε βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό και πρωταγωνιστούν στις νύχτες της παραλιακής.

Με ένα πρόγραμμα που κρατά το κέφι αμείωτο από την αρχή μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, το ROMEO + συνεχίζει την παράδοση των επώνυμων guests που χαρίζουν στη βραδιά μοναδικές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...